Tulostenumerot

T:mi Kokkens on aloittanut myös tulostettavien kilpailunumeroiden tuottamisen. Tulostenumeroiden etuna on vaihtuvan datan sekä värienkäyttön rajattomat mahdollisuudet. Materiaalin kestävyyttä on testattu suunnistuskilpailuja ajatellen, joten materiaali kyllä kestää ja värit pysyvät kiinni satoi tai paistoi. Kuluvana vuonna hinnat pidetään kilpailukykyisinä: A5-kokoiset numerot maksavat 47 senttiä / kilpailunumero (sis. alv).

Kysy mallinumeroita ja tarjousta sähköpostitse timo.kokko(at)kokkens.fi tai soita 050-584 9941.

Malli 1 "Original"

Hieman totuttua pienempi koko A5 (21 x 15 cm) mahdollistaa tulosnumeron paremman kiinnityksen.

Kilpailunumeroihin on mahdollista liittää kaksi mainosta. Kilpailunumerot voidaan tuottaa myös siten, että eri kilpailusarjoilla on eri mainokset. Tulostustekniikan avulla tämä on myös taloudellisesti mahdollista!

Hinta alkaen: 47 snt / kpl värillinen, 42 snt / kpl mustavalkoinen (kokomusta)

Malli 2 "Hightlight"

Highlight on kooltaan malli 1:n kaltainen (A5 21 x 15 cm). Erona keltainen taustan tulosnumero paremmin erottamiseksi.

Kilpailunumeroihin on mahdollista liittää kaksi mainosta. Kilpailunumerot voidaan tuottaa myös siten, että eri kilpailusarjoilla on eri mainokset. Tulostustekniikan avulla tämä on myös taloudellisesti mahdollista! Huomaa, että voit käyttää samoissa kilpailuissa "Highlight"-mallia yhdessä "Original"-mallin kanssa esimerkiksi erottaaksesi eri kilpailusarjat paremmin.

Hinta alkaen: 47 snt / kpl

Malli 3 "Codebar"

Kooltaan "Codebar" on saman kokoinen muiden mallien kanssa (A5 21 x 15 cm). Huomattavimpana erona muihin on siinä oleva viivakoodi. Viivakoodi mahdollistaa nopean tulosten purkamisen maalialueella ja vähentää ruuhkaa sekä poista virhemahdollisuuden..

Myös "Codebar":iin on mahdollista liittää kaksi mainosta. Kilpailunumerot voidaan tuottee myös siten, että eri kilpailusarjoilla on eri mainokset. Tulostustekniikan avulla tämän on myös taloudellisesti mahdollista!

Hinta alkaen: 47 snt / kpl